Wonen in Angeren

De locatie aan de Maolderij biedt ruimte voor zowel rijwoningen als patiowoningen. De rijwoningen zijn ideaal voor jonge gezinnen, met lekker veel leefruimte en voldoende slaapkamers. In de patiowoningen bevinden zich naast de woonkamer en keuken ook nog een slaap- en badkamer op de begane grond.

Jong of oud, in Angeren willen we woningen ontwikkelen die passen bij hoe u wilt wonen. Graag gaan we met u in gesprek over uw persoonlijke woonwensen. Door goed te luisteren en mee te denken creëren we samen een mooi nieuw stukje Angeren op een geweldige plek.

In Angeren willen we graag duurzaam en klimaatvriendelijk bouwen. Hout is dan het meest voor de hand liggende bouwmateriaal. Bouwen met hout is uitgesproken milieuvriendelijk van productie tot en met het transport en de bouw. En bouwen in hout gaat veel sneller dan bouwen in steen.

Hout is licht van gewicht, sfeervol, ecologisch en energieneutraal. Het heeft een hoge isolatiewaarde en veroorzaakt geen CO2-uitstoot, maar slaat juist CO2 voor langere tijd op. Bovendien is hout volledig recyclebaar; aan het einde van de gebruiksduur is het eenvoudig te hergebruiken.

By James is verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie, het positioneren en in samenwerking met de lokale makelaar medeverkoop van het project.

Website: www.woneninangeren.nl

Voortgang project
0%

Betrokken partners

Incombinatie

Nieuwbouw Nederland