By James

By James onderzoekt, vermarkt en verkoopt of verhuurt nieuwbouw woningprojecten van A tot Z. Met dank aan onze netwerkpartners, die elk hun eigen specialisme hebben en ervoor zorgen dat het ontwikkelproces van eerste idee tot en met de sleuteloverdracht in goede banen wordt geleid en vlekkeloos verloopt. Voor een vast tarief per woning neemt By James projectontwikkelaars van nieuwbouwwoningen alles uit handen. Van advies over het vraaggestuurd ontwikkelen van het juiste plan tot en met het optimaal bereiken van de juiste doelgroep en het zorgen voor het meeste rendement. Samen met u zorgt By James ervoor dat uw nieuwbouw woningproject bekend, bemind en bewoond wordt.

Mike Verhoeven

Mike Verhoeven

Regisseur

Incombinatie

Vastgoedcommunicatie is volop in beweging. Meer dan ooit wordt het succesvol in de markt zetten van een vastgoedproject een zaak van communicatie. Ons vastgoedcommunicatiebureau doet dat met heel veel bezieling, zorg en aandacht voor de identiteit van het gebied of het vastgoedproject; zowel online, offline als op locatie. Want juist die combinatie levert onderscheidende en realistische vastgoedcommunicatie op. In het hart van uw doelgroep. Maar wij gaan verder, we adviseren en coördineren het traject tot start bouw en soms nog verder. Met de nieuwste technieken kunnen we online heel persoonlijk communiceren met de (potentiële koper).

Meer weten? www.incombinatie.nl

Gonnie Heerema

Gonnie Heerema

Eigenaar / adviseur
Rowan van den Akker

Rowan van den Akker

Trafficmanager
Fenne Beuker

Fenne Beuker

Art director / ontwerper
Daniëlle de Vries

Daniëlle de Vries

Mediavormgever
Wendy Beekhuizen

Wendy Beekhuizen

Mediavormgever

Willemsen Makelaars

Bij Willemsen makelaars staan we klaar voor nieuwe bewoners die op zoek zijn naar een makelaar die écht weet waar het fijn wonen is. Het huis, maar ook de sfeer in de buurt en de sociale voorzieningen. Altijd met de juiste klantgerichte betrokkenheid, altijd met een glimlach. Zo combineren wij al ruim 40 jaar onze persoonlijke ervaringen met onze kennis van de makelaardij om u zo goed mogelijk te vertegenwoordigen.

Meer weten? www.willemsen.nl

Roy Boesveld

Roy Boesveld

Makelaar | Taxateur | RMT
Anneke Smits-Schrijver

Anneke Smits-Schrijver

Nieuwbouwspecialist ARMT
Larissa Crum

Larissa Crum

Makelaar | ARMT
Joris Daniels

Joris Daniels

Nieuwbouwadviseur

Xitres

Gericht onderzoeken, marketen en ontwikkelen. Dat kan voor uw project dankzij de ICT- oplossingen van Xitres. De tijd van vastgoedontwikkeling zonder inspraak van bewoners ligt achter ons. Kopers en huurders hebben volop keuze tegenwoordig. Zij willen dat er geluisterd wordt naar hun woonwensen en dat u daarop inspeelt tijdens de bouw en marketing. Zo zorgt u ervoor dat uw project goed in de markt ligt. Xitres is de partner die u helpt om deze specifieke woonwensen en consumenten in beeld te brengen.

Meer weten? www.xitres.nl

Martijn Fähnrich

Martijn Fähnrich

Algemeen directeur
Jasper van den Brink

Jasper van den Brink

Sales manager
Wouter Fähnrich

Wouter Fähnrich

Operationeel manager
Jesse Bouwhuis

Jesse Bouwhuis

Accountmanager
Mike Gigengack

Mike Gigengack

Accountmanager
Joyce Groothuis

Joyce Groothuis

Officemanager

TW3 WOON & VERKOOPBEGELEIDING

TW staat voor Toegevoegde Waarde. De 3 in onze naam staat voor de drie diensten die wij onder één dak aanbieden: verkoopbegeleiding, strategie en marketing. Onze aanpak is gestoeld op een brede expertise, jarenlange ervaring en een uitstekende kennis van regelgeving. Dat maakt ons dé verbindende factor tussen u als pand eigenaar bouwbedrijf of projectontwikkelaar en – de koper of huurder die een nieuwbouwwoning zoekt die aan alle wensen voldoet.

Meer weten? www.tw3.nl

Tom van Noord

Tom van Noord

Adviseur
Roland van den Berg

Roland van den Berg

Kopersbegeleiding
Marsha Sint Nicolaas

Marsha Sint Nicolaas

Nieuwbouw makelaar
Mireille Cornelissen

Mireille Cornelissen

Kopersbegeleiding
Lonneke Cramer

Lonneke Cramer

Makelaar

Maris Kopersbegeleiding

Als ervaren kopersbegeleider ben ik partner van aannemers en projectontwikkelaars in grootschalige seriematige woningbouwprojecten. Dankzij mijn expertise als bouwtechnisch ingenieur ben ik een spin in het web en vorm ik de schakel tussen de opdrachtgever en de eindgebruiker. Ik voer bouwkundige verkoopgesprekken met de toekomstige bewoners en zet aan de hand daarvan een kant-en-klaar bouwdossier op papier. Ook houd ik eindgebruikers gedurende het gehele project op de hoogte van de stand van zaken, hiervoor gebruik ik een online woningportaal als volgjewoning.nl of HOOMCTRL. Met mijn hulp verloopt jullie bouwproject effectief en vlekkeloos.

Meer weten? www.mariskopersbegeleiding.nl

Mariska Luttikhedde

Mariska Luttikhedde

Eigenaar / adviseur

HYPOTHEEK.NL

Hypotheek.nl bestaat uit een enthousiast team van hypotheekadviseurs met jarenlange ervaring. Wij geven 100% onafhankelijk hypotheekadvies en doen zaken met alle grote geldverstrekkers. Doordat wij onafhankelijk werken en geldverstrekkers vergelijken ben je verzekerd van de best passend hypotheek voor jouw nieuwe woning. Na inschrijving op de woning doen wij op basis van de gegevens die jij ons verstrekt een financiële check. Voordelen van een financiële check zijn dat je daarna direct weet of je de gewenste woning ook kan betalen. En je mag bij een positieve uitkomst meedoen met de loting voor de door jou gewenste nieuwbouwwoning. Als je één van de gelukkigen bent die een prachtige nieuwbouwwoning krijgt toegewezen dan kan Hypotheek.nl alles voor je regelen rondom je hypotheek. Persoonlijk, onafhankelijk en voordelig.

Meer weten? www.hypotheek.nl

Michel Bakkenes

Michel Bakkenes

Marketing Manager
Pieter van Tuinen

Pieter van Tuinen

Initiatiefnemer
Wesley van den Ham

Wesley van den Ham

Manager Adviesteam

REBO Groep

Alle vastgoedexpertises die bij het ontwikkelen van een nieuwbouwproject of herontwikkeling aan de orde zijn onder één dak. REBO is erop gericht om het projectontwikkelaars, verkoopmanagers en vastgoedbeleggers zo makkelijk mogelijk te maken vanaf de start van een ontwikkeling tot oplevering. En zelfs daarna. Onze experts zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij, woningverhuur, VvE-management, bedrijfsmakelaardij, beleggingsmakelaardij, vastgoedmanagement, zorgvastgoed en valuation & research. Samen zijn wij van alle markten thuis.

Meer weten? www.rebogroep.nl

Sjoerd Assink (RM/RT)

Sjoerd Assink (RM/RT)

Makelaar
Esther Burgers

Esther Burgers

Manager VVE
Mattijs Grondman

Mattijs Grondman

Beleggingsmakelaar
Roy Alofs (RM/RT)

Roy Alofs (RM/RT)

Managing Partner | Makelaar
Sander Veldman

Sander Veldman

Manager VGM
Ninke Sloot (RM/RT)

Ninke Sloot (RM/RT)

CEO | Bestuurder
Pascal Elshof

Pascal Elshof

Managing Partner | Financieel Directeur

Wilt u meer weten over By James?

Neem dan contact op via 055-3030910.