By James koppelt essentiële data

Voor inzicht, overzicht en een optimaal rendement

De vastgoedwereld is volop in beweging. De huidige woningnood vraagt om doordachte nieuwbouwprojecten die aansluiten bij wat de markt wil. Een vraaggestuurde markt, waarin alleen het meest aansprekende project op de juiste plek voor de beste prijs succesvol kan zijn. By James weet hoe. Door u van eerste plan tot en met het tekenen van een huur- of koopovereenkomst alles uit handen te nemen. Dat is de kracht van ons specialistenteam.

Samen hebben we toegang tot de meest actuele data en marktgegevens. Door die te koppelen, ontstaat een ijzersterk fundament voor het gedegen onderzoeken, vermarkten en verkopen van uw nieuwbouwproject. Of het nu gaat om het in kaart brengen van woonwensen, het ontwikkelen van een communicatiestrategie of het beheren van een VvE: By James staat garant voor inzicht, overzicht en een optimaal rendement.

Fase 1

Advies bij acquisitie

De eerste stap op weg naar het ontwikkelen van succesvolle nieuwbouwprojecten is het kiezen van de juiste locatie. Wellicht heeft u al een grondpositie of transformatiepand op het oog. Voordat u tot koop overgaat, kijkt By James graag met u mee en doen we onderzoek naar de kansen en mogelijkheden van de locatie of het gebouw. We werken met de meest actuele marktgegevens een weten exact welke eventuele projecten of bestemmingsplannen er zijn in de directe omgeving. Soms is het gewoon beter een aankoop niet te doen.

Fase 2

Marktonderzoek

Na de koop van de grondpositie of het pand nemen de marktonderzoekers van By James de volgende stap, op zoek naar de juiste doelgroep. We weten al dat uw aankoop potentie heeft. Nu volgt gedegen marktonderzoek. Op basis van actuele vragen uit de markt en het uitvoeren van woonwensen enquêtes krijgen we een goed beeld van de doelgroep en het woonproduct waar echt vraag naar is. Op die manier kunnen we samen een vraaggestuurd ontwikkelplan maken dat perfect aansluit op het woonwensen-onderzoek en daardoor het beste rendement oplevert.

Fase 3

Uw project in de markt

U heeft een goed beeld van de mogelijkheden van uw grondpositie of aangekochte pand. Nu is het tijd om de beoogde doelgroep enthousiast te maken voor uw plannen. By James vindt de juiste kopers of huurders dankzij een gedegen marketing-communicatieaanpak en effectief leadmanagement. We begeleiden bij het participatietraject, ontwikkelen een projectwebsite, richten de socials in en zorgen voor heldere teksten en beelden die uw project op de kaart zetten. Op die manier nemen we potentieel geïnteresseerden mee op een inspirerende reis naar hun nieuwe woning. Van free publicity tot bouwbord op de locatie.

Fase 4

Dynamic pricing

Uw project staat in de markt. Maar wat gaat dat de koper of huurder straks kosten? By James rekent voor elke woning de beste huur- of verkoopprijs uit door te inventariseren hoe graag mensen een bepaalde woning willen, maar ook wat ze te besteden hebben. Misschien is het slim om de prijs van de minst populaire woning te verlagen. Of is er zo veel animo dat u de prijzen kunt verhogen. Dankzij onze data weten we veel meer over de doelgroep dan een makelaar weet. Dat bewijzen we graag door te testen. Het uiteindelijk doe van dynamic pricing is dat u voor elke woning in uw project de hoogste opbrengst realiseert.

Fase 5

Uw project te koop of te huur

En dan gaat uw project in verkoop of verhuur. Ook daar is By James u behulpzaam mee. We begeleiden het gehele traject: van online inschrijving tot en met het opmaken van de contracten en het tekenen van de huur- of verkoopovereenkomst. Onze speciale verkoopteams inventariseren de wensen en opties van de koper of huurder, toetsen de financiële haalbaarheid en wijzen de meest geschikte kandidaat per bouwnummer toe. Een persoonlijke aanpak tijdens verhuur- of verkoopgesprekken staat altijd voorop.

Laten we kennismaken

U bent een kei in het ontwikkelen en bouwen van fraaie nieuwbouwprojecten. By James zorgt ervoor dat uw inspanningen ook beloond worden. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de toekomstige kopers of huurders. Wilt u daar meer over weten?

Neem dan contact op en bel 055-3030910