Je vindt het in Dalfsen

De nieuwe wijk Oosterdalfsen is meer dan alleen een beroemde archeologische vindplaats. Je kunt hier namelijk ook een heerlijk thuis vinden aan de rand van het groene, gezellige en ongedwongen dorpje Dalfsen. Fibula is zo’n vindplaats. Maar hoe wil jij daar straks wonen? Kies je voor een ruim gezinshuis of een comfortabele levensloopbestendige woning met slaap- en badkamer op de begane grond?

Fibula maakt deel uit van het plan Oosterdalfsen-Zuid. Hier komt een grote variëteit aan woningtypes. Van woon-werkwoningen tot zorgappartementen en van tweekappers tot vrijstaande woningen. Het idee van Kuiper Ontwikkeling is om in deze nieuwe wijk circa 15 woningen te gaan bouwen, zowel voor gezinnen als voor senioren. In het bestemmingsplan heten de twee bouwlocaties Wonen aan de Welsummerweg en Wonen aan de Boog.

Oosterdalfsen-Zuid vormt de overgang tussen het woongebied Oosterdalfsen en het bedrijfsterrein Welsum. Op deze plek staan wonen en werken centraal aan de rand van Dalfsen én de landelijke omgeving. Bij de ontwikkeling van alle plannen staan duurzaamheid en het creëren van een groene omgeving centraal. De architectuur van de woningen zal aansluiten bij de al bestaande bebouwing in de directe omgeving.

By James is verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie, het positioneren en in samenwerking met de lokale makelaar medeverkoop van het project.

Website: www.woneninfibula.nl

Voortgang project
0%

Betrokken partners

Incombinatie

Nieuwbouw Nederland