Domi Woning – Instapklaar kopen

Nieuwe generatie wonen – Instapklaar kopen

Een huis bouwen is een grote stap. Je weet immers niet wat je te wachten staat. Hoe werkt Domi Woning? Er is keuze uit één basismodel “Vrijstaande woning” met twee afwerkingsniveaus: de standaard en luxe afwerking. Door de keuzemogelijkheden (kleur en materiaal) in combinatie met jouw woonwensen, de bouwvoorschriften en het beschikbare budget komt jouw droomhuis tot leven!

Wij verzorgen het gehele traject en regelen de eventuele benodigde bouwvergunningen. En dat voor een scherpe prijs en bouwtijd van netto 10 weken.

1. Domi Woning voor eigen kavel kopen

Je hebt een eigen kavel en wilt daar een complete Domi Woning tegen een vaste prijs op laten bouwen. Een uniek concept met als voordeel dat je minder keuzestress hebt en een vaste prijs betaalt, maar toch bepaalde vrijheden binnen het ontwerp hebt.

2. Domi Woning inclusief kavel kopen

Een Domi Woning op één van onze beschikbare kavels kopen betekent minder keuzestress, voordeliger bouwen én eerder genieten van je droomwoning. Wij bouwen met de beste kwaliteit en werken samen met professionele en betrouwbare partners.

Website: www.domiwoning.nl

Voortgang project
0%

Betrokken partners

Contactinformatie

BTW: NL859811785B01

KvK: 74214098

NVM: Alle makelaarsdiensten waaronder advisering en bemiddeling binnen het label By James worden uitgebracht door De Juiste Waarde B.V. aangesloten bij de NVM en powered by Funda.

Privacyverklaring / © 2022 By James