Steenfabriek de Bunswaard

Industrieel wonen in een oude steenfabriek wordt gecombineerd met een weelderige omgeving vol natuur en zelfs een privéstrand.

De monumentale steenfabriek uit 1917, gelegen aan de oevers van de Waal is een indrukwekkend rijksmonument. By James realiseerde samen met haar preferred partners aan deze unieke locatie met ongekende uitstraling en allure acht woningen. Het gebouw is gelegen aan het water en bevat een privéstrand.

De voormalige steenfabriek de Bunswaard is gelegen op een hoogwatervrije zandrug in de uiterwaarden van Beuningen. Wonen in industrieel erfgoed wordt zo gecombineerd met een weelderige omgeving vol natuur en zelfs een privéstrand. In dit rijksmonument zijn acht bijzondere huizen, bestaande uit twee hoekwoningen en zes tussengelegen huizen, mede door de begeleiding en ontzorging van By James binnen 1,5 jaar verkocht. 

Alle woningen in deze oude fabriek bieden een prachtig uitzicht over de Waal en de omringende uiterwaarden. Op de plek waar ooit het vuur van de steenovens brandde ervaren bewoners straks de warmte van een heerlijk thuis in de voormalige ovenkamers en de bovengelegen stookzolder.

Voortgang project
0%

Betrokken partners

Incombinatie

Nieuwbouw Nederland